JURY

↑︎ Choice ↑︎

De site is in jouw taal vertaald met vertaalmachines. Word niet boos over evt. taalfouten, de originele teksten staan in de Engelse versie.

Jodi Finkenbinder

Cards held: APHA, NSBA, WCHA, APHC

Jodi is al meer dan 35 jaar een professionele ruiter en heeft deelgenomen aan Worldshows in Westerse Pleasure, Hunter Under Saddle en Halter met diverse rassen. Ze heeft 7 grote jurykaarten en is gezegend om meerdere Worldshows, congressen en grote evenementen te mogen jureren. Zij woont in Gainesville Texas.
Naast jury zijn, is zij al 20 jaar een kunstenares. Ze heeft tentoon gesteld in galerijen in de Verenigde Staten, waaronder Santa Fe. Jodi gebruikt haar werk om haar andere beroepen als professionele ruiter en senior benefits consultant in evenwicht te brengen.

Kelly Boles Chapman

Cards held: AQHA,APHA, APHC, PHBA, WCHA and NSBA


Kelly werkt als Senior Vice President voor Community Leadership bij de Battle Creek Community Foundation. Zij haalde haar bachelor in de Agriculture and Natural Resources Communications aan de MSU en haar Masters aan de Virginia Tech met een specialisatie op de Youth Equine and Livestock Educational Development. Naast haar vrijwilligerswerk, bezitten Kelly en haar echtgenoot een commerciële en rasechte veehouderij en fokken en trainen zij paarden. Kelly verdiende de eer van 2018 Paint Professional Horsewoman of the Year. Haar deelname aan de paardenindustrie is breed, variërend van jurylid, trainer, instructeur, ruiter en verder.

Barry Schuurman

Cards held: AQHA, APHC, WRAN


Further info will follow.Susanne Haug

Cards held: ApHC, AQHA, APHA, NSBA Cat.1, NRHA, FEI, NCHA, NRCHA, ASHA, EWU

Susanna Haug gejureerd al 23 jaar bij verschillende wedstrijd federaties. In deze lange periode jureerde zij vele kampioenschappen en (inter) nationale shows in Europa.
Tevens werkte Susanne twee keer als steward bij de WEG 2006 (Aachen) and 2018 (Tryon). Zelf begon ze met rijden op 5-jarige leeftijd en inmiddels zijn haar kinderen
professionele trainers en ruiters. Naast het werken als jury is Susan betrokken bij het opleidingssysteem van trainers, stewards en juryleden van de EWU (de grootste Duitse nationale
western riding vereniging).