EXCEL SUPPLEMENTS

06-06-2019

OVER Excel Supplements


Excel Supplements Europe is een Spaanse producent van unieke voedingssupplementen voor paarden. Hun producten, die sinds 2014 zeer succesvol zijn op de Amerikaanse markt, bieden een buitengewone combinatie van omega 3, 6, 9 en andere voedingscomponenten. De producten zijn bijzonder rijk aan essentiële vetzuren met een hoog gehalte aan omega 3 en aan vitamine E, fytosterolen, polyfenolen en triterpenen.


Tegenwoordig zijn de producten van Excel Supplements verkrijgbaar in meer dan 15 landen over de hele wereld en worden ze gebruikt door topruiters. Hun supplementen zijn het resultaat van jarenlang intensief onderzoek en ontwikkeling en de selectie van de hoogste kwaliteit natuurlijke ingrediënten om unieke werkingsmogelijkheden te bieden. De producten van Excel worden geproduceerd op duurzame plantages en zijn volledig traceerbaar naar hun boeren.

EXCEL'S KWALITEITS STATEMENT

"Kwaliteit is het hart van alles wat we doen. Al onze producten ondergaan strenge interne kwaliteitscontroles gedurende ons hele productieproces en strenge producttests om de hoogste kwaliteitsnormen te garanderen."

Bezoek de website en lees meer over het productassortiment van Excel!


EXCEL SUPPLEMENTEN IS SPONSOR EN ZAL PRESENT ZIJN OP DE EUROPESE KAMPIOENSCHAPPEN.