The Final Touch Show Clothes

09-06-2019

The Final Touch Showclothes maakt betaalbare showkleding op maat, van kleine tot grote maten. Tevens maken zij showkleding welke je direct in de stand op shows of via facebook kunt kopen. Showkleding word (inter)nationaal met trackingnummer verzonden. In de video kun je een kleine greep uit het assortiment van de afgelopen 5 jaar bekijken!


EVI PEETERS


De vrouw achter The Final Touch is Evi Peeters. In het verleden heeft zij  zelf meerdere disciplines beoefend zoals western pleasure, hunter, trail en horsemanship. Na vele jaren alsruiter is zij overgeschakeld naar het maken en ontwerpen van showkleding.


"Een showblouse maken voor haarzelf als hobby" is uitgegroeid naar het professioneel en met passie maken van showkleding en inmiddels mag zij haar 5-jarig jubileum vieren. Evi geeft je graag advies wat wel of niet kan qua showkleding zodat deze zo goed mogelijk matcht met je paard en showpad. Elke creatie die zij maakt is uniek. Bij maatwerk heb je zeggenschap in het ontwerp en de kleuren en kun jezelf een  keuze maken uit swarovski kristallen of high quality crystals, airbrush, kant, leder, er is van alles mogelijk in de wereld van western showkleding!


Bekijk wat er zoal mogelijk is op de facebook page!


THE FINAL TOUCH'S GIFT COUPONS


Op het Europese Kampioenschap zijn er drie classes waarbij je een gift coupon van The Final Touch kunt winnen!

Nee, we zeggen nog niet voor welk classes.

En ook niet de waardes van de gift coupons, maar we kunnen al wel verklappen dat deze zeer ruimhartig zijn! Houd onze Facebook pagina in de gaten!THE FINAL TOUCH SHOWCLOTHES IS SPONSOR EN ZAL AANWEZIG ZIJN OP HET EUROPEES KAMPIOENSCHAP.